Salāti “Maigums”, pirmo reizi nobaudīju kafejnīcā, tagad gatavoju pati mājās

Lasis ir pazīstama sarkanā zivs, kas dzīvo gan sāļūdens, gan svaigūdens vidēs un ir pazīstams ar savu sarkano gaļu. Šī zivs ir atpazīstama ar tās spēcīgo un bagāto garšu, kas daudziem patīk gan svaigā, gan kūpinātā veidā.

Lasi bieži uzskata par veselīgu izvēli, jo tajā ir augsts Omega-3 taukskābju saturs, kas ir labvēlīgs sirdij un smadzenēm. Šī zivs var būt daļa no daudziem ēdieniem, tostarp svaigās zivju ēdienkartēs restorānos, sviestā ceptu vai grilētu mājās vai arī kūpinātu kā gardu piedevu salātiem vai suši.

Lasi ir zivs, ko novērtē gan ēdāju vidū, gan šefpavāri, jo tās intensīvā garša un kvalitatīvās īpašības dod plašas iespējas dažādu ēdienu gatavošanā.

 

Šodien es vēlos padalīties ar “Maigums” salāta recepti. Man bija iespēja nobaudīt šos salātus kafejnīcā dzimšanas dienas svinībās kopā ar draugiem, un tie mani patiešām pārsteidza ar savu neaprakstāmi labo garšu.

Es sen nebija baudījusi tik garšīgus salātus. Nākamajā dienā es atkārtoju šo recepti mājās, un kopš tā laika es pastāvīgi gatavoju šos salātus pati, it sevišķi svinību galdam…

Sastāvdaļas:

Sarkanās zivis -150g.
Kartupeļi -2gab
Burkāns -1 gab
Olas -2 gab
Svaigs gurķis – 1 gab
Majonēze – pēc garšas

Lasi arī: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādi

Mājas majonēzei:

augu eļļa – 150 g
Ola -1 gab
Sāls – 1/2 tējk
Cukurs -1/3 tējk
Sinepes – 1/2 tējk
Citronu sula – 1 ēd.k.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment